Köszöntelek az Impulzor világában!

Amióta a gyermekkoromra visszaemlékszem, két markáns cél lebegett a szemem előtt. Az egyik a kreatív művészeti alkotás folyamata, a másik pedig és ez középiskolás koromtól kapott hangsúlyt: a gyógyító tevékenység. Minden erőfeszítést megtettem, hogy sebész lehessek. Aztán a negyedikes területi gyakorlatokon kiderültek a különféle allergiáim, melyek eltávolítottak ettől a területtől és elkezdtem keresni azt a tevékenységet, ahol emberekkel kapcsolatba kerülök és maga a szakma is vonzó számomra. Így kerültem a kereskedelmi marketing, majd a média világába. Tanulmányaim értelemszerűen ekkor, ezekre a területekre fókuszáltak, kiegészítve a grafikus művészetekkel. Mindeközben a művészeti vonal is folyamatosan futott és fut a mai napig párhuzamosan. (http://www.venczakmarianna.com)

Az elmúlt években kerültem kapcsolatba először művészeti területen az energetikával (szakrális művészet), majd magával a Pránával (The Institute for Inner Sciences). Tanulmányaim során egyértelművé vált számomra, hogy ez az utam, hiszen a Prána szinte minden betegséget kezel, amit a tradicionális orvoslás is, akár önállóan, akár annak kiegészítéseként, ráadásul allergiát okozó eszközök nélkül. A művészetben pedig kiforrt egy új vonal: az energetikai vizuális művészet, az Energologart (http://www.hunagram.hu).

Azt érzem, összeállt a mozaik, hiszen minden eddigi tanulmányom értelmet nyert, a helyére került. Az egészségügyi alapok elengedhetetlenek a Prána kezelésekhez, a marketing a kapcsolatteremtéshez és kommunikációhoz, és ahhoz, hogy vállalkozóként tudjam folytatni ezt a tevékenységet, a festészet, pedig szintén a gyógyítás szolgálatába áll.

Úgy érzem megérkeztem és szeretném megosztani Veled ezt az utazást, ha van kedved részt venni benne.

Szeretettel várlak,

 

 

Venczák Marianna

 

Tel.: 06/20 406 6745

E-mail: vmarianna035@gmail.com

 

 

Bővebben a Prána kezelésekről itt olvashatsz.