Gyakori kérdések

 

Mindez túl jól hangzik. Tényleg ennyire egyszerű lenne?

Úgy gondolom, a mai "civilizált" életünk egyik legnagyobb vesztesége, hogy lassan elhisszük: a stresszes, energia-hiányos élet - sokféle népbetegséggel fűszerezve - a normális. Ha picit visszamegyünk képzeletben az időben: Kossuth és Széchenyi nemzedéke értetlenül csóválná a fejét annak láttán, milyen széles körben pusztít a rák, az infarktus, az álmatlanság és a többi modern kór. Az ember a legintelligensebb fajnak tartja magát. Hogyan lehetséges, hogy mi vagyunk a legbetegebb faj is egyben?

Nekem meggyőződésem, hogy az egészséges, lendületes élet a normális, és a magva mindannyiunkban ott van, hiszen így születtünk. A megoldás kulcsa, hogy a problémáink okát kezeljük; logikus, hogy utána magától jön a javulás. Éppen ezért viszont a program nem az egészség egy kiragadott elemét célozza - a túlsúlyt, a dohányzást, vagy egyéb konkrét problémát -, hanem minden esetben a teljes energia rendszerünket kezeli: hiszen a testünkben és energia-rendszerünkben minden mindennel összefügg. Sajnálom, hogy mára sokan elveszítették a hitüket abban, hogy az egészséges testnek milyen fantasztikus öngyógyító képességei vannak. Az Impulzorral ezeket porolom le és állítom csatasorba - Neked.

 

Nem hiszek a távkezelésben. Van erre tudományos bizonyíték?

Természetesen van, még ha mindez egyelőre kevésbé közismert is. Világszerte mindenesetre elég gyorsan terjed ez a módszer.

Az a képesség, hogy távolról kapcsolatba lépjünk mások energia-testével, bárki által elsajátítható. Csupán tehetség és szándék kérdése, ki milyen magas szinten műveli ezt.

Érdekes egyébként a tudományos bizonyíték kérdése. Az egyik legelemibb jelenség, a gravitáció kapcsán a tudomány azt sem tisztázta még, miért, mitől működik; csak azt tudjuk, hogy létező, mérhető erő. Az energetikai távkezelés is ilyen: működik és ha megtapasztalod a hatását, benned sem lesznek kétségek.

 

Mi történik pontosan a kezelések során?

Én az előre megbeszélt időben "behívom" az energia-testedet, ami azt jelenti, hogy érzékelni, tapintani tudom azt. Megtisztítom a rátapadt kéretlen negatív energetikai elemektől (ezek egy részét a Te saját negatív érzelmeid generálják, más részét pedig másoktól veszed át önkéntelenül = ezek szívják az energiádat, blokkolnak különféle életterületeken.) Ami ezután marad: egy letisztult energia-test, ami általában sebzett és kimerült a gyakran makacsul, éveken át odatapadt élősködők eltávolítása után. Következik tehát a sebek begyógyítása, majd az újra erős energia-test felépítése. Harmonizálom az energia-csakrákat is, melyek az egészséges testi-lelki működésért felelnek.

Az energia, amit adok, nem az én energiám. Prána energiának hívják és az egyetemes energia-mezőből jön. Engem úgy képzelj el, mint egy csatornát, aminek az a dolga, hogy a megfelelő mennyiségben, minőségben, eljuttassam azt a megfelelő helyre. Te bármit csinálhatsz a kezelések alatt, csak fürdés után legyél.

Az Impulzor 90 napos Preventív Egészség és Életreform Program hatása már az első pár kezelés után érzékelhető.

 

Mennyire egyénre szabott a program?

Teljes mértékben. A kezelések ütemezésére, mint keretre tekints; megbeszéljük, ha ezt igazítani kell valamilyen élethelyzethez. Az egyes kezelések során pedig mindíg olyan protokollt, olyan mennyiségű és minőségű energiát használok, amire Neked ott és akkor szükséged van.

 

Vannak-e esetek, amikor nem működik a program?

Igen vannak; az indító beszélgetésnek ez is célja, hogy tisztázzuk ezeket, mielőtt belevágnánk. Ilyenek:

  1. Ha kizártnak tartod, hogy ez a fajta módszer működhet, vagy ha nem fogadsz el engem, mint kezelőt. Ilyenkor azt javaslom, keress inkább más módszert. Fontos hogy elhidd: a Prána és én tudunk Neked segíteni!
  2. Ha nem akarsz jobban lenni. Vannak, akiket pl. az éltet, ha nincsenek jól, és ezért sajnálatot, együttérzést kaphatnak a környezetüktől. Nekik a lélekgyógyászat különböző formáit ajánlom első körben.
  3. Bizonyos betegségek. A betegségek nem feltétlenül jelentenek akadályt, de ilyenkor célszerű lehet, hogy először ezekre keressünk megoldást, hogy megteremtsük életreformod alapjait.

 

Túlsúly esetén: Szóval akkor megszabadulok a feleslegtől 90 nap alatt?

Az Impulzor 90 napos Preventív Életreform és Egészség Program lényege, hogy elindítson Téged a megújulás utján - aminek része, hogy beindul a fogyás és természetes módon folytatódik a 90 napos program után is. Ez nem gyors folyamat, mert nem erőszakos, hanem gyengéd, és önmagunk szeretetére épül. A tapasztalatom az, hogy a fogyni akarók elsődleges célja nem a kilók leadása, hanem az, hogy jobban érezzék magukat a bőrükben - jobban elfogadják magukat úgy, ahogy vannak! Ez jön először és ezt követik a kilók! Amíg ugyanis nem érzed jól magad a jelenlegi bőrödben, addig semmilyen fogyókúrának nincs esélye. Az más kérdés, hogy önmagában a programnak köszönhetően nem lesz modell alkatod, viszont segít a program abban, hogy könnyebben tovább tudj lépni egy intenzívebb testépítés irányába, amennyiben szeretnél(hiszen az egészséges étkezés és rendszeres mozgás már a mindennapjaid részévé váltak).

 

Vannak e veszélyek, mellékhatások?

Ahogyan elengeded a régi energiákat és helyükbe az újak belépnek, előfordulhat, hogy átmenetileg fáradtnak érzed magad, esetleg fázol, vagy hőhullámot érzel. Megváltozhat az alvási ciklusod - máskor fekszel, máskor ébredsz, mint eddig; esetleg egyes éjjeleken jóval mélyebben alszol, máskor pedig felszínesebben, megszakításokkal. Másfajta álmaid lehetnek: egyrészt kellemetlenek - annak eredményeképpen, hogy feldolgozod a távozó lelki emlékeidet -, illetve meglepően kellemesek, amelyek az új, pozitívabb jövődről szólnak. A testünknek, de főleg az agyunknak rá kell állnia a változásokra. Ritkán elképzelhető fejfájás, vagy látás elmosódás (max. 1 napig). Mindez átmeneti csupán és a kezelések előrehaladtával fokozatosan megszűnik. Ezért is fontos, hogy a program alatt kapcsolatban legyünk. Én ugyan látom, hogyan alakul a tested, az energia-meződ a program alatt, de tudni szeretném, Te hogyan éled meg mindezt, s hogyan változik az életed. Kell-e változtassak a kezeléseken? Előfordulhat még, hogy bizonyos ételeket nagyon megkívánsz, átalakulnak étkezési szokásaid. Lehet például, hogy eddig nem szeretted az almát, de most kívánod, és megeszel hármat együltőhelyben. Ha ilyen van, örülj neki! A tested üzen arról, mire van szüksége a teljességhez.

 

Mi a feladatod a kezelések során?

  • Naponta fogyassz friss ásványvizet min 2,5l/nap
  • A kezelés előtt fürödj le, hogy a kezelés közben általam számodra lehívott energiák jól felszívódhassanak
  • A kezelés alatt ne viselj fémet, kristályt
  • Kezelés előtt és után kerüld a nehéz ételek, alkohol, drogok, gyógyszerek fogyasztását, a dohányzást

 

Érzek-e valamit a kezelések alatt, után?

Vannak, akik érzik, ahogyan kapcsolatba lépek energia-testükkel; ez enyhe bizsergést, hirtelen hidegrázást jelenthet a kezelt területeken. Mások nem éreznek semmit - de ahogy halad a program, egyre többen válnak érzékennyé nem csak saját érzéseikre általában, hanem a kezelés finom műveleteire is. A kezelés után általában könnyed, ellazult közérzetet élsz át, mely az egész testet átjárja - fizikai, lelki és szellemi szinten egyaránt. Többen mélyen elalszanak kezelés közben, vagy közvetlenül utána.

 

Miért távolról kezelsz?

A kezeléseken semmit sem változtatna, ha személyesen találkoznánk. A távkezeléseknek viszont számos előnye van. Egyrészt kényelmesebb Neked: másrészt, nem jó, ha a kezelés után még pl. vezetned kell, vagy fontos dolgod van, ill. az sem, ha utána pár órán belül lefürdesz, mert lemosod a munkám egy részét. Mivel a kezelés nem helyhez kötött, vele egyidőben nyugodtan elfoglalhatod magad kedved szerint.

 

Úgy tudom, a fogyáshoz több energiát kell elégessünk, mint amit beviszünk. Nem ez a lényeg?

A tudomány mai állása szerint ez nem így van. A testünk sokkal összetettebb szerkezet, mint amit egy ilyen egyszerű képlettel le lehetne írni. A bevitt ételek kalóriáinak egy részét elégetjük, vagy letároljuk; de van egy része, ami hasznosan beépül, vagy anyagcsere-folyamatokat támogat. Kalóriák távozhatnak pl. bőrünkön át, kilégzéssel, izzadsággal, vagy a széklettel és a vizelettel is... A kalória-egyensúly alapú kúrák hátránya viszont, hogy arra ösztönöznek bennünket, hogy megvonjunk magunktól bizonyos ételeket. Az egészséges, önszerető élet kulcsa viszont nem az, hogy mit vonunk meg, hanem, hogy beviszünk-e mindent, amire szükségünk van. Ha ezt tesszük, a testünk rengeteg "szeméttel" képes megbírkózni, mert teljes erővel működnek az önhelyreállító folyamataink.

 

Időpontegyeztetés:

E-mailen: vmarianna035@gmail.com

Telefonon: 06/20 406 6745