Az Impulzor 90 napos Egészség és Életreform Program egyedisége

 

  • Stresszmentes - nincs éhezés, küszködés, szenvedés: A folyamat lényege a szeretetteljes, belső, önkéntes építkezés, ami a kívánt változásokat természetesen, a magunk ütemében, önkéntelenül idézi elő.
  • A legelfoglaltabb emberek számára is elérhető: nem igényel időbefektetést (a velem való rugalmas kapcsolattartáson túl).
  • Gyors és fenntartható eredményeket ad: Az ideális tested-lelked kialakításához általában több kell, mint 90 nap, de az első eredményeket már az első hetekben érezni fogod - a végére pedig megszilárdul benned az a meggyőződés, hogy gond nélkül végig tudsz menni az utadon, és fel sem merül, hogy visszafordulj.
  • Nem diéta és nem kúra: A kúrákkal általában az a gond, hogy ha az okot nem szüntetjük meg, a végén általában visszatérünk oda, ahonnan elindultunk - vagy egy még rosszabb állapotba. Ami talán még rosszabb: gyakran kellemetlenek, ezért nehéz betartani őket, ami viszont bűntudatot, aggódást és stresszt okoz - ez pedig önmagunk szeretete ellen hat.
  • Nem "dobozos ", hanem rugalmas és teljesen testre szabott: Minden egyes kezelés pontosan az aktuális állapotod szükségletei szerint zajlik.

 

S végül, ne feledd: ott vagyok Veled az egész folyamat során! Szeretettel, együttérzéssel segítelek utadon. Szeretném, hogy tudd: számíthatsz rám, mindent megfogok tenni, hogy sikerüljön!

 

Időpontegyeztetés:

E-mailen: vmarianna035@gmail.com

Telefonon: 06/20 406 6745